Csússz az ELTE-vel!

Közeleg a nap, amikor újra sílécet csatolhatnak az ELTE-sek. Hogy mi az a prémium sítábor, hol béreljünk sífelszerelést, vagy hogy hogyan kerül a teherautó gumi a sítáborba? Belső Ádám, az EHÖK rendezvényszervező referense adott válaszokat kérdéseinkre.

A mostani már a negyedik ELTE-s szervezésű sítábor. Hogy sikerültek az eddigiek? Mik voltak a visszajelzések?

Leginkább pozitív visszajelzéseket kapunk, így évről évre egyre többen jelentkeznek az ELTE-s sítáborokba. A nagyobb létszámnak köszönhetően a hangulat is egyre jobb. Jó néhány helyen tíz-húsz – de akár ötven – fős csoportok is összeálltak, s együtt jelentkeztek a sítáborunkba.

 

Milyen kritériumok alapján választjátok ki a tábor helyszínét?

Az egyik legfontosabb szempont a helyszín kiválasztásakor az volt, hogy hallgatóbarát árakat tudjunk biztosítani a résztvevőknek. A másik fő kritérium, hogy olyan síterep legyen, ahol a kezdőtől a haladóig mindenki megtalálja a szintjének megfelelő pályákat. Így mindenki jöhet, aki szeretné a szabadidejét aktívan, sportolással tölteni. Akik megfáradtak a vizsgaidőszakban, itt egy hétre teljesen kikapcsolhatnak. Fontos, hogy a sítábor nem zártkörű, így mindenki nyugodtan hozhatja a barátait is.

Mi az a prémium sítábor? Miben nyújt többet, mint az alapkategóriás sítábor?

A prémium sítáborban jobb minőségűek a szobák, ezekben nem emeletes ágyak vannak. Ebben a kategóriában van lehetőség nagy nappalival rendelkező, tízfős szoba választására is. Másik előny, hogy ennek az árában benne van a szobához tartozó wifi is. A prémium sítábor előnyeit 79.900 forintért élvezhetjük, ami alig több, mint az alapkategóriás sítábor ára.

A síelésen kívül milyen programokkal készültök még? 

Többféle plusz programmal is várjuk a résztvevőket. Lesz pókerbajnokság a no limit Texas Hold’em szabályai szerint, de csocsóbajnokságot is szervezünk azoknak, akik inkább ebben mérettetnék meg magukat. A csocsóasztalt a verseny idején kívül is szabadon használhatja mindenki. Egyik este lehetőség lesz arra, hogy városnéző sétát tegyünk Grenoble-ben. A legnépszerűbb program, amit most sem hagyunk ki, az esti csúszkálás, amikor óriás teherautó gumikkal és némi forralt borral veszünk birtokba egy lejtőt. Ezeken kívül minden napra dj-s bulit szervezünk, ahol saját büfét fogunk üzemeltetni, így az árak is barátiak lesznek.

Mit ajánlotok annak, akinek nincs saját sífelszerelése?

Van kint lehetőség sífelszerelést bérelni, de sokkal drágább, mint itthon. A tapasztalatok alapján azt tudom mondani, érdemesebb ezt még itthon elintézni. Van partner boltunk is, ahol kedvezményeket kapunk – az amúgy is barátságos – árakból. Ezt a lehetőséget csak ajánlani tudom. (Részletek: www.boardandski.hu)

Mit kell tudni az utazásról?

Buszokkal fogunk menni Franciaországba. Az út a társaság fegyelmezettségétől függően 18-20 óra. A buszok mérete a jelentkezők számától függ, a sieles.elte.hu-n a jelentkezésnél lehet megjelölni, ki kivel szeretne utazni.

 

További információk és jelentkezés itt.

Fotó: http://korosi.erdcenter.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]