Már tavaly is LEN voltunk

Tavaly is LEN voltunk és beszámoltunk nektek minden apró-cseprő dologról. Ezért aztán mi mindenre emlékszünk, és ti? Tiszta mi történt tavaly?

Aki netalán lemaradt, vagy csak elfelejtette az eseményeket, annak most elmeséljük újra, hogy mit csináltunk LEN.  A nyár első fesztiválja, amit évek óta megrendeznek a Lágymányosi Kampusznál, „csodával határos módon”, mágnesként vonzza ki az épületből a diákokat, hogy bőven elférjenek  odabent, és ne a terem előtt álljanak sorba, hanem inkább egy kellemes sörért. Arról szavazhatunk idén is, hogy melyik szín nyerne – mármint sörből, mert hogy a zöld és a sárga is versenybe szállt tavaly – de talán nem is ez volt a fontos, hanem a napsütés, a rét, a lépcső meg az igazi fesztiválhangulat.

[bquote] „Tiszta harifíling”  Papp Szabi, Supernem [/bquote]

A résztvevők egészségét tavaly is helyszíni mentősök biztosították, akik kérésünkre elmondták, semmi rendhagyó eset nem történt, ellenben a szokásos buli balesetekből nem volt hiány. Emlékeztek még, hogy beszámoltunk Sanyiról, aki átbukott a kerítésen, és így kötött ki ő, meg a fejsérülése a mentősöknél? Reméljük már jól van, és azóta jobban vigyáz a kerítés-alkohol kombóval.

A LEN évről-évre nem csak a Lágymányosi diákokat és az ELTE-seket vonzza, hanem más fiatalokat is. Vannak, akik az olcsó sörért jönnek, vannak, akik a klassz fellépők, vagy az ingyenes programok miatt, de akad, akit egyszerűen csak az érdekel, milyen egy igazi nagy buli az ELTE-n legalábbis nekünk ezt mondták.

[bquote] „ Itt megvolt az az evidens viszony, amitől a koncert működik.” Beck Zoli, 30Y [/bquote]

A sör,, az olcsó fütyülős, a koncertek és a buli mellett még jó pár program akad minden évben. Tavaly szavazhattak a természettudósok, kaphattunk egy kellemes sminket, vagy épp személyre szóló parfümtanácsot, simogathattunk különböző állatokat – nem, azért kistigrist nem hoztak ki – vagy leülhettünk egy kellemes beszélgetésre a k-klubhoz, esetleg elpöppenthettünk egy jóféle vízipipát is.

Mi idén is LEN leszünk, ha esetleg valami megmagyarázhatatlan okból délután még otthon pihengetsz, akkor is követheted élő tudósításunk, így garantáltan semmiről nem maradsz le.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]