Zöld Pardon nélkül is maradhatunk a zöldben

Forgalmas és zajos helyen, a Vágóhídnál nyit a Park, mely joggal pályázik a Budapest eddigi legnagyobb szórakozóhelye címre.

Magasra tették a mércét, hiszen rögtön 5 új helyszínen, valamint egy óvóhelyből átalakított kiállítóteremmel várja a Park azokat, akiknek lazítani támad kedve. A Soproni Dóm lesz az első, ami belépéskor, sőt azt hiszem, már a távolból is fel fog tűnni mindenkinek. Itt napközben foci- és más sportközvetítések alkalmával szurkolhatunk kedvenc csapatunknak, este pedig alternatív zenei koncertek helyévé változik át. E mellett kapott helyett a konténerekből kialakított Pop-Art Electronic, amely nevéből is adódóan elektronikus és underground zenei ritmusokkal lesz tele. A Retró Kert „örökzöld” slágereknek és „örökfiatal” felnőtteknek ad majd lehetőséget a stressz levezetésére.

Ez a három helyszín lesz az, amely este koncertkezdésig ingyen, koncert alatt és után pedig 500 forintért lesz elérhető. A Park Nagyszínpadra, ahol majd a legnagyobb hazai és külföldi előadók – hetente egy külföldi – lépnek majd fel, viszont 1500 forintért, illetve elővételben május 1-ig 500 forintért lehet belépőt venni. Az ötödik helyszín egy VIP részleg, amely a Hoppá! nevet kapta, ide csak külön kártyával lehet belépni. Ez leginkább a hazai zenei élet találkozó- szórakozóhelye lesz.

A Park a környezettudatosság jegyében épült és e szerint igyekszik majd működni is. Az egész hely ugyanis használt konténerekből, fából készült. Lesz lehetőség a szelektív hulladékgyűjtésre, valamint kidolgozás alatt van egy rendszer, amely valamilyen módon díjazná azokat, akik visszaváltják a sörös dobozokat és poharakat.

A kiállítóteremben pedig ferencvárosi és más kulturális programoknak kívánnak otthont adni, a projekt „A Park Ferencváros kulturális Életéért” nevet viseli. Ezt egy volt óvóhelyből alakították ki, amit a volt Remiz alatt találtak, és számukra is meglepetésként szolgált.

[nggallery id=70]

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]