Játsszunk Nedvesest!

Aki emlékszik még a régi Nedves Estek hangulatára, az tudja, milyen egy igazi, ütős medencés buli. Nos, a Széchenyi fürdő patinás falai között mindezt megsokszorozhatjuk.

2011 november 10-én csütörtökön exkluzív fényárba öltözik Budapest első és legpatinásabb fürdőkomplexuma, a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda. 22:30-tól egészen a hajnali órákig az ELTE Nedves Est keretein belül exkluzív programok, DJ-k, és partizó tömeg garantálja az év medencés partiját. A lemezjátszók mögött Hamvai P.G. és DJ Soulja pörgetnek az est folyamán, a programok között pedig szerepel beatbox, zumbashow, bartender bemutató.

Ha bárki azon aggódna, hogy a novemberi időpontban fázni fog a kültéri medencékben, azt gyorsan megnyugtathatjuk: a három medencét a rendezvény idejére extrán felfűtik, így 38 fokos vízben tombolhat a buli, valamint a zárható kabinos öltözők is fűtöttek, és az uszoda egyik méretes szaunája is ingyenesen igénybe vehető a Nedves Est ideje alatt. A büfében gondoskodnak arról, hogy testünket belülről is fűthessük: az idei ELTE Partykon megszokott ELTE Plusz italakciók mellett koktélbár, és exkluzív Nedves Est-italok is várják a látogatókat. A büfésátrakban hőágyúk gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről.

A további fülledtségért pedig a tengernyi bikinis lány és sármos srác felel, a bulizó tömegnek pedig hoszteszlányok lesznek a kedvére egész este, hogy miként, az a szervezők meglepetése.

Aki további különlegességre vágyik, az az ELTE Plusz Pózolj! akciója keretében hollywoodi sztárok mellett készíttethet magáról fényképet. Ha pedig ez sem lenne elég, ott a számos nyeremény, és olyan partikellékek, mint a síp, az úszógumi, vagy a strandlabda.

Érdemes időben érkezni, hiszen a buli megnyitójaként vízibalett bemutatót láthatunk a nagymedencében. A két DJ bulija alatt pedig a medencék körül szolgálatot teljesítő partikommandó biztosítja a hangulatot, valamint mezőgazdasági ismereteinket latba vetve speciális tehenekből fejhetjük magunknak a vodka-Burnt.

További információk elérhetőek a rendezvény Facebook eseményénél, valamint a http://nedvesest.elte.hu oldalon!

ELTE-s buliban még soha nem látott látványelemekkel vár mindenkit a 2011-es Nedves Est!

Ezt át kell élned!

ELTE Online

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]