Együtt farsangoztak a TÓK hallgatói

Február 28-án megrendezésre került a TÓK HÖK által szervezett farsangi bál, a Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban.

A jelmezek – ahogy várták – kreatívak és ötletesek voltak. Volt köztük fekete boszorkány, Balu medve, oreós keksz és még megannyi érdekes karakter, akik versenybe szállhattak a koronáért. A buli annyira fergetegesre sikeredett, hogy a kollégium többi diákja is kedvet kapott a maskara felöltéséhez, így nemcsak a kar hallgatói, hanem más diákok is élvezhették az éjszakát, egészen hajnali négy óráig. Megválasztották a bál királyát, aki Ken babaként volt jelen, és az est bálkirálynőjét is, aki a Terhes lány jelmezébe bújt bele. Természetesen a hangulatot fokozta a DJ profizmusa, hiszen olyan dalok szerepeltek a repertoárjában, amik minden korosztály számára ismertek, a Neotontól Rita Oráig.

Lapunk meginterjúvolt egy résztvevőt, aki a bulin elmondta, hogy nem bánta meg, hogy eljött, mert ennyire még nem érezte magát jól egy kari buliban. Azt is elmondta, hogy a következő rendezvényre többedmagával fog érkezni, mert nem hagyhatja, hogy a barátai otthon maradjanak, ha egy ilyen buliban is lehetnek, mint ez. Mindezt mosolyogva és teljesen szabadon, feltöltődve mesélte nekünk Dóri, a TÓK egyik hallgatója.

A Hallgatói Önkormányzat is nagyon örült a nagyszámú érdeklődésnek, és remélik, hogy a jövőben szervezett rendezvények is ennyire népszerűek és látogatottak lesznek.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]