Már csak két hetet kell várnod a nyarad legjobb élményére!

Alig két hét, és Velencén elszabadul a buli! Idén az ELTE az EFOTT főszervezője, így a sok jó ismerős és az alacsony jegyárak garantáltak. De nézzük, miket kell még beszerezned július 10-ig!

Megvannak a jegyek?

A jegyárak tényleg nagyon barátiak, egy egész heti mulatságért sem kell feláldozni a féléves ösztöndíjadat, ráadásul kombinált jegyet is tudsz venni, amivel a FEZEN-re is bemehetsz. Ha sátrazni szeretnél, egy kisebb tételt rakj félre kempingjegyre is, de előre beszéld le a haverokkal a dolgot, mert a belépők névre szólnak, és nem átruházhatóak, így ugye nehéz lenne továbbadni, ha meggondolod magad. A jegyek a következő helyeken érhetőek el:

Weblapon: www.efott.hu

Dorko és Playersroom üzletekben: értékesítő helyek
Országos jegyirodákban
Ticket Express – http://www.eventim.hu/hu/outletek/
Ticketportal – http://www.ticketportal.hu/pmiesta.asp
Felsőoktatási hálózatban: az EFOTT Promotereken keresztül: http://efott.hu/diakkedvezmeny/promoterek-listaja/
Fesztivál helyszínén: a főbejárati kasszáknál
Borháló üzletekben: Kelenföld, Uránia, Hegyvidék, Szeged, Kecskemét, Győr, Debrecen
Velence környékén: 
Velence: Velencei-tó Turizmusért TDM Egyesület – Tourinform iroda (2481 Velence, Tópart u. 47. – Velence Korzó)
Gárdony: Tourinform Gárdony (2483 Gárdony, Szabadság út 24.)
Veszprém: Veszprém Tourinform (8200 Veszprém, Óváros tér 2.)

A helyszíni jegyvásárlás során lehet fizetni OTP, K&H, MKB SZÉP Kártyával szabadidő keretből, illetve Erzsébet Sport-, Kultúra- és Szabadidő Utalvánnyal is.

Hol fogsz aludni?

Nyilván a sátrazás lesz a leggyengédebb a pénztárcádhoz, de ha minimálisan sem érzed magadban ezt a Bear Grylls-faktort, akkor a tó körüli szálláshelyeket is érdemes végiggörgetni, sőt ha csak egy napra mész, a hajnali vonat is percek alatt visszahoz Pestre.

Melyik színpadhoz megyünk?

200 program közül nem lesz könnyű választani, de nem  fogsz lemaradni semmiről: reggel ébredj egy kis sporttal, mérettess meg bajnokságokon, napközben vegyél részt kirándulásokon, este pedig természetesen világsztárok és hazánk legmenőbb együttesei várnak! Ha pedig szeretnél a barátaiddal egy izgalmas kihívást, akkor vegyél részt az EFOTT Challengen!

 

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]