Innovatív Hallgatói Ötletpályázat 2018

Az ELTE Innovációs Központja újra meghirdeti az Innovatív Hallgatói Ötletpályázatot, aminek célja, hogy graduális és posztgraduális képzésben résztvevő ELTE-s hallgatóknak nyújtson szakmai és anyagi támogatást, újító, önálló ötletű projektjeinek elindításához. Határidő: 2018. március 5.

A pályázat témájának nincs tartalmi megkötése, tehát bármelyik tudományterületről származhat. A kritérium az elképzelés újszerűsége, innovativitása és piaci véghezvihetősége.

Egyénileg és csoportosan is lehet pályázni, az ELTE-n aktív hallgató irányításával. A legjobb pályaművek várhatóan 50.000–500.000 Ft közötti díjazást nyerhetnek. A Start it @K&H és az S4-IT Kft. különdíjat ajánlott fel a pályázathoz.

Két fordulóban történik az értékelés. Idén először tematizált továbbképző programon vehet részt a pályázaton induló valamennyi csapat a két forduló között, ahol lehetőségük nyílik a sikeres üzleti tervezéshez szükséges, komplex kompetenciák megtanulására. A második fordulóba jutó csapatokat mentorok fogják segíteni. A legsikeresebbnek választott pályaművek az ELTE Országos Innovációs Napon is bemutatkoznak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. március 5.

További információt az Innovációs Központ munkatársaitól kérhet ezen az e-mail címen.

Pályázati felhívás
Pályázati útmutató

Forrás: www.elte.hu; Elte Innovációs Központ facebook profilja;
Képek forrása: www.innovationmanagement.se; www.research.qut.edu.au

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]