Így tanulhattok nyelveket ingyen: újabb szolgáltatással rukkolt elő a Duolingo

A világ legnépszerűbb nyelvtanító alkalmazásának memóriajátéka eddig csak mobilon volt elérhető, de most már böngészőben is lehet vele ingyen angolul tanulni – írja a hvg.hu.

Magyarországon is az egyik legnépszerűbb nyelvtanulással kapcsolatos alkalmazás a Doulingo, amely most új böngészős frissítéssel rukkolt elő: a mobilon már jól ismert TinyCards nevű memóriajátékkal most már asztali gépükön is játszhatnak a felhasználók. A játékon keresztül könnyen és játékosan lehet angolul tanulni. Az eddig csak mobilon elérhető játékot továbbra is ingyen érhetitek el a böngészőtökben.

A Duolingo folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hiszen néhány hónappal ezelőtt egy csoportos rendszert hoztak létre, amelyben családtagok, barátok, ismerősök csoportokat hozhatnak létre, és egymást segítve, egymással versenyezve tanulhatnak idegen nyelveket. Mindenezek eléréséhez csupán egy háromlépcsős regisztrációs űrlapot kell kitölteni (két alapvető kérdést tesznek fel, arra kíváncsiak, hogy milyen szinten állunk angolból), majd kijelölni a főbb témák közül a kedvenceinket, és kezdődhet is a játékos nyelvtanulás.

A “Duolingo Clubs” elérhető az alkamazás legfrissebb verziójában iPhone-ra és iPad-re (Duolingo iOS app), illetve androidos készülékekre (Duolingo Android app) azoknak, akik angolul, spanyolul, portugálul, franciául, németül, olaszul, oroszul, hollandul, ukránul, törökül, koreaiul, kínaiul, japánul, vietnámiul, románul, görögül, csehül, legyelül, indonéz vagy (/és) thai nyelven tanulnak. Sőt, a magyarul tanulók is használhatják.

Forrás: eduline.hu
Kép: wikipedia.org

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]