Különdíjas lett az ELTE új honlapja

2016. december 7-én 15. alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, “Az Év Honlapja” pályázat díjátadóját. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett verseny jubileumi évében összesen 240 nevezés érkezett.

Mint ahogy ezt már egy korábbi cikkünkben is beharangoztuk, az elte.hu is nagy eséllyel indult az idei “Az Év Honlapja” pályázaton oktatás kategóriában. Egyetemünk új honlapja az ez évi gálán különdíjban részesült, mivel a zsűri indoklása szerint “korszerű, letisztult formában, átláthatóan jelenít meg hatalmas mennyiségű tartalmat, amelyek közül célcsoportok szerint válogat“.  Kiemelt figyelmet fordít a honlap ezen kívül az rendezvények és különböző események folytonos promótálására is – az eseménynaptár egyes hónapokban mintegy 100 ELTE-vel kapcsolatos eseményre hívja fel a figyelmet.

A honlap egy évtizednyi aktivitás után újult meg. Modern és akadálymentes kezelőfelülete sokkal felhasználóbarátabbá tette az elte.hu megjelenését, emellett az oldal szerkesztői és karbantartói a nemzetközi trendeket is figyelembe vették az új honlap kialakításakor. Az elbírálásnál a legfőbb szempontok közé a design, a felhasználói élmény, a kategóriának megfelelő tartalom, a kreativitás és a reszponzivitás került. A versenyszabályzat alapján azok az oldalak kerülnek a különdíjasok közé, melyek holtversenyben végül alulmaradtak az adott kategóriában. Az oktatás kategóriában a mateking.hu weboldal lett, mely ezzel együtt az e-learning kategória arany érmét is bezsebelte.

Forrás: elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]