Pályázati kiírás a párhuzamos képzést végzőknek

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottsága pályázatot hirdet meg 2016/2017/1. félévére párhuzamos képzés kompenzációja néven azok számára, akik egy időben több egyetemi képzést végeznek, és ezek közül legalább egy önköltséges.

A párhuzamos képzést végzők közül azon hallgatók részesülhetnek a támogatásból, akik az egyetemen egyidejűleg vesznek részt egy teljes hosszúságú, illetve minden, a pályázatban résztvevő képzésén aktív korábbi rendszerű egyetemi és főiskolai képzés, alap-, mester- és osztatlan képzés, felsőoktatási szakképzés, felsőfokú szakképzés valamelyikében. A hallgatók ugyanazon a karon folytatott tanulmányaikért is megkaphatják a támogatást, ha a feltételek mindegyikének megfelelnek, és a szükséges dokumentumokat elküldik.

A pályázatokat 2016. november 12., 8.00 és 2016. november 15., 23.59 között a Neptunban található Ügyintézés menü – Kérvények menüpontban lehet leadni. A hiánypótlás végső határideje 2016. november 18., 23.59. A határidő elmulasztása jogvesztő hatályú.

Szöveg: Kovács Zsófia

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]