Országos Étterem Hét – ebédelj TOP helyeken potom áron

Idén október 10–16. között rendezik meg az Országos Étterem Hetet. A DiningCity.com 1998-as megalakulása óta a világ számos nagyvárosának vezető étteremkalauza, jelenleg 10 országban mutatja be az adott országok/városok jobb éttermeit. Hazánk 6 éve csatlakozott a DiningCity étteremkereső rendszeréhez, amely a folyamatosan bővülő éttermi adatbázisával átfogó képet kíván nyújtani a legjobb vendéglátóhelyekről.

A hétnapos programsorozat fő célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar konyha sokszínűségére, illetve, hogy az egyedi áron kínált menükkel olyanokat is mozgósítson, akik csak ritkán, vagy sosem járnak étterembe. Az Étterem Hét ajánlataival Budapesten és vidéki városokban egyaránt találkozhatnak az érdeklődők.

Az vendéglátó helyek körül-belül 70%-a mindössze 3.300 forintért, a további 30% pedig 4.900 forintért kínál úgy nevezett Prémium menüt (szervízdíjjal együtt), ráadásul ezek a menük Michelin-csillagos éttermek közreműködésével kerülnek az ajánlatok közé. 

A körültekintően kiválasztott éttermek fotókkal, leírással, étlappal, illetve különböző éttermi sunday_roast_waitress_ss114761428programokkal és/vagy kedvezményekkel jelennek meg a honlapon. Látogatóik azon túl, hogy megismerhetik az éttermet, akár online is foglalhatnak asztalt. Az oldal egyedülállóságát más étteremkereső felületekkel szemben az erős vizuális megjelenés és az éttermek részletes bemutatása adja, az online lehetőségek által nyújtott interaktív opciókkal kombinálva.

A programban részt vevő éttermek listáját a www.etteremhet.hu honlapon találhatjátok meg, és amennyiben szeretnétek foglalni, legyetek résen, mivel limitáltak a helyek és foglalni kizárólag online, az előbb említett oldalon lehet. A foglalásokról mindenki e-mailben kap visszajelzést.

A budapesti ajánlatokat itt, míg a vidéki helyszíneket itt érhetitek el.

Forrás: mno.hu, etteremhet.hu