Hasznos appok a nyárra

Hozd ki a maximumot a nyárból, meg a telefonodból is! Összegyűjtöttünk néhány alkalmazást, amelyek nagyban megkönnyítik a nyaradat!

Az a jó a nyárban, hogy semmit se kell túlszervezni, de azért ilyenkor is akad egy-két égetően fontos kérdés, például, hogy ki hozza a húst és ki a sört a grillpartyra… A Wunderlist egy olyan alkalmazás, aminek a segítségével közösen tervezhettek! Ha itt megosztotok egymással egy feladatot, akkor láthatjátok ki hogyan veszi ki belőle a részét és könnyedén megoldható, hogy minden fontos kellék megérkezzen a kerti sütögetéshez vagy a közös nyaraláshoz.

Milyen szomorú, amikor a tengerparton jut eszedbe, hogy otthon hagytad a törölköződet… Vagy a szakadó esőben jössz rá, hogy még egy esernyőt sem dobtál be a bőröndödbe… A PackPoint segít, hogy a lehető legalaposabban készülj fel az utazásra. Csak add meg az úti célt, hogy mettől meddig leszel ott, válaszd ki, hogy milyen jellegű tevékenységeket fogsz csinálni és a PackPoint máris összerak neked egy ideális bepakolási listát. Az alkalmazás csekkolja, hogy milyen idő várható ott, ahová utazol, így biztos, hogy mindenre felkészült nyaraló leszel, ha ezzel az appal pakolsz be!

Hasznos lehet a nyári hőségben a Waterln applikáció, ami segít, hogy nyáron se száradj ki. Egy pörgős nyári napon gyakran megfeledkezünk, arról, hogy elég folyadékot igyunk. Miután személyre szabtad ezt az alkalmazást, rendszeresen fog figyelmeztetni, amikor eljött az ideje, hogy igyál egy kis folyadékot. (Azt azért nem árt megjegyezni, hogy ezt az alkalmazást alkoholmentes folyadékokhoz tervezték…)

Azért persze arra is figyeljetek, hogy egy fesztiválon vagy az erdő közepén nem tudsz mit kezdeni a lemerült telefonnal. Érdemes keresni egy olyan programot, ami segít akku kímélő üzemmódban futtatni a telefonodat.

forrás: eduline.hu

kép: innen

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]