Vizsgadrukk, bukásveszély, túl sok stressz a vizsgaidőszak alatt?

Egy csoda kellene ahhoz, hogy ezt a sok tananyagot a fejedbe tömd? Amint leülsz az asztalhoz, máris azon jár az eszed, hogy nem fog menni? Hidd el, hogy nem vagy egyedül az érzéssel! Tisztában kell lennünk azzal a ténnyel, hogy ha a tanulási időszakot nem teljesen sikerült úgy beosztani, hogy a vizsgák előtt ne zúduljon ránk sok tanulnivaló, akkor bizony jól jön egy külső segítség. Gyakran követjük el azt a hibát, hogy energiaitalhoz nyúlunk, azzal a tévhittel, hogy kitolhatjuk a tanulásra szánt időt fáradság nélkül.

Az energiaitalokról annyit érdemes tudnod, hogy nem fog segíteni a tanulásban: megbombázza a szervezeted egy nagy adag cukorral és rengeteg mesterséges anyaggal, amit fizikailag a tested nem tud felhasználni. Az energiaitalokban a koffeinen kívül nincs semmi más, ami hozzájárulna a jobb szellemi teljesítményedhez. Nem mellesleg az édes íze megtéveszti az embereket, és üdítő helyett is azt isszák – ez rendkívül káros az egészségre, mivel a koffein ezáltal könnyen túladagolható, a cukor miatt pedig a kilók is szöknek felfelé.

Higgy nekünk, van egészséges megoldás. Biztosak vagyunk abban, hogy amit neked nyújtunk az Exam Focusszal, az a céljaid eléréséhez nagyban hozzájárul. Az összetevői nem titkos szerek. Kivétel nélkül olyan dolgokat válogattunk össze, ami tudományosan alátámasztva erősíti a tanulásra való koncentrációt, a memóriát, és hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez. A benne található fontos vitaminok, mint a magnézium, C-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin hozzásegít téged a koncentráció helyes irányba tereléséhez.  A természetes ginkgo biloba, ginzeng mind az agy serkentését segíti elő, a mentális teljesítőképességet javítja, segítve a koncentrációt és az éberséget, valamint csökkenti a stressz- és a fáradtságérzetet.

Untitled Infographic(9)

Az L-tirozin hiánya például okozhat alacsony vérnyomást, és „nyugtalan lábak” szindrómát, ami sokunknak ismerősen csenghet. Ilyen zavaró hatások mellett képtelenség a tanulásra való összpontosítás, és az asztal fölé görnyedő, haszontalanul töltött idő egyre csak telik. Szedésével viszont javíthatod a kommunikációt az agyad és a tested között. Az L-tirozin nagyon fontos tulajdonsága, hogy a stressz csökkentésében jelentős szerepet játszik, és fokozza a koncentrációt. Ezáltal jobban oda tudsz figyelni a tanulásnál, jobban tudsz majd aludni, kipihenten ébredsz, és jobban fogsz teljesíteni. Ha már az alvásnál tartottunk, nagyon fontos tudnod, hogy a hormonokat szintén befolyásolja a kialvatlanság. Az agyunk az egyik legfontosabb szerve a testünknek, amit például a vizsgaidőszak alatt nagymértékben igénybe veszünk. Az éjszaka az alvás ideje, így háláljuk meg az agynak, amit egész nap értünk tett. A pihenés segíti az újonnan megszerzett információkat beépíteni a memóriába, és másnap az agy frissen ébred, és megújultan indul neki a napnak.

Az Exam Focus bármilyen napi tevékenységedben segít, ezért ne aggódj, ha nem használod fel a teljes adagot a tanulási időszak alatt. Minden egyes kapszula optimális mennyiségben tartalmazza a jótékony összetevőket, ezért nem lehet túladagolni. A napi ajánlott mennyiség 1 vagy maximum 2 tabletta, ami feltölti a szervezeted a kellő mennyiségű vitaminnal. Fontos, hogy az intenzív szellemi tevékenység előtt 30 perccel vedd be, mert így tudja kifejteni a hatását.

Az Exam Focust itt tudod megvásárolni; ha többen rendeltek együtt, kedvezményes csomagokat is választhattok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]