Új dékánt választottak a TáTK-n

Már egy ideje választási lázban égett a Társadalomtudományi Kar, Coospace-en egy külön felület is rendelkezésre állt a dékánválasztással kapcsolatban. Itt lehetősége adódott a hallgatóknak kérdezni a pályázóktól. Május 26-án lezajlott a választás, melynek eredményeképpen az új dékán Juhász Gábor lesz.

Juhász Gábor mellett Bodor Péter indult a dékáni posztért. A két pályázó programja, fontosabb munkái, díjai, kitüntetései és szakmai önéletrajza mind elérthető volt a Coospace felületén, ahol a hallgatók közvetlenül tájékozódhattak és kérdezhettek a pályázóktól.

Juhász Gábort a Szociálpolitikai Tanszék oktatójaként ismerhetik a diákok. Kandidátusi disszertációja után kezdett el főállásban tanítani szocáilis képzésekhez kapcsolódó jogi tárgyakat és társadalompolitikát. Amikor a TáTK megszületett, akkor jött létre a Szociális Tanulmányok Intézete, melynek vezetője lett. Munkája igen sokrétű, a Kar életében, szervezetében intenzíven részt vesz. Dékánként több terve is van a karral kapcsolatban, melyek megvalósítására fog törekedni. Megbízatásának kezdete 2015. június 16.

Az dékánválasztás előtt a TátKontúr készített részletes interjút Juhász Gáborral, melyet itt olvashattok.

Az új dékánnak sok sikert kívánunk!

Forrás: tatk.elte.hu

Fotó: tatk.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]