Dolgozz otthonról, dolgozz a neten!

Ha számodra az ideális munkakörülmény azt jelenti, hogy szabadon oszthatod be a munkaidődet és választhatod meg a munkavégzés helyét, valamint részt vehetsz változatos nemzetközi projektekben akkor próbáld ki magad online szabadúszóként!

Amerikában már több éves hagyománya van annak, hogy a vállalatok nem állandó alkalmazottakra bíznak bizonyos feladatokat, hanem online munkaközvetítőkön keresztül keresik meg a rövidebb projektek elvégzésére leginkább alkalmas jelöltet. A cégek ilyenkor egy globális munkaerőpiacon keresgélhetnek így lehetőségük van arra, hogy az adott projekthez a legtehetségesebb embereket találják meg.

Az otthonról végezhető munkák közé tartozik többek között a webfejlesztés, programozás, mobil fejlesztés, látványtervezés. De például a logótervezéshez, design munkákhoz, fordításhoz, prezentáció készítéshez, kutatómunkához, adminisztrációhoz, sőt a titkári munkákhoz sem kell feltétlenül személyes kapcsolat.

Ilyen lehetőségek bármikor elérhetőek számunkra is. A munka új világának a felfedését érdemes a két legnagyobb portálon, a www.elance.com vagy a www.odesk.com oldalon kezdeni. Ahhoz, hogy az aktuális ajánlatokat megtekintsétek elegendő elvégeznetek az ingyenes regisztrációt.

Az ELTE-n most egy ingyenes tréning segít az indulásban. Az előadások időpontja 2015. május 6. 16:30-17:30 vagy 2015. május 13. 16:30-17:30, helyszíne ELTE Múzeum krt. 4/A, -125, ELTE Karrierközpont. Jelentkezni e-mailben a kepzes@karrier.elte.hu címen lehet.

Forrás: karrierkozpont.elte.hu

Kép: otthonimunka.net

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]