Itt a lehetőség, hogy valami igazán jót tegyél!

Idén csatlakozz Te is az ELTE és a Semmelweis Egyetem közös mikulás-csomaggyűjtő akciójához! Légy Te is a karácsony hőse!

Volt már olyan, hogy segíthettél volna az utcán egy rászorulón, de Te inkább továbbmentél?

Volt már, hogy érezted, valami nagyon jót tesznek körülötted, szerettél volna ennek részese lenni, de Te nem vetted a fáradtságot?

Rengeteg karitatív lehetőség van az olyanok számára, akik ezeket keresik. Mi most azokhoz szólunk, akik soha nem keresnek effélét, de a szándék megvan bennük. Üzenjük Nektek:

– Most már elég volt a gyenge kifogásokból, itt a remek alkalom, hogy valami nagyon jót tegyetek! –

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata már negyedik éve szervezi meg november-december hónapban mikulás-csomaggyűjtését, idén a Semmelweis Egyetemmel karöltve. Ezeket a csomagokat a december 6-i héten a főváros valamely gyermekotthonának fogjuk adományozni. Az idei akció fedőneve: A karácsony hőse

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ez az önkéntes akció az idei évben is folytatódjon, hiszen azon a pénzen, amit az ajándékcsomagokon a gyermekotthon spórolni tudott, a nyár során táborozni tudta vinni a gyermekotthon kis lakóit. Idén a Semmelweis Egyetemmel karöltve fogjuk lebonyolítani a mikulás munkakört, így remélhetőleg még több hallgatót tudunk bevonni a munkába.

Felhívásunk természetesen a többieknek is szól. Kérünk tehát minden ELTE és SE hallgatót, hogy vegyen részt ebben az akcióban, hogy a rászoruló gyermekeknek mosolyt csalhassunk az arcára. Legyetek a közelgő karácsony hősei azzal, hogy egy kis vidámságot csempésztek ebbe a sötét, hideg hónapba!

Sokan mondták már, sokféleképpen, de a lényeg nem változott: adni igenis jó dolog!

A csomagok leadásának ideje: november 18 – december 2., 14:00


Helye: ELTE Kari HÖK irodák és kollégiumok
             Semmelweis Egyetem: 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. Hallgatói Centrum

Facebook esemény

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]