Érvényesíts helyben!

Ha továbbra is szeretnél féláron utazni és egyéb kedvezményeket igénybe venni, ne feledkezz meg diákigazolványod érvényesítéséről.

A tavasszal beszerzett matricákkal már csak néhány hétig érvényes a diákigazolványunk, október 31. után ezzel már nem vehetünk igénybe kedvezményeket – vagy legalábbis több ezer forintunkba kerülhet.

A hosszas sorban állás elkerülése érdekében célszerű minél előbb érvényesíteni diákigazolványunkat, melyre – az előző félévek rutinjához hasonlóan – idén is lehetőség lesz a különböző karokon.

Ezen a héten szerdán (október 15.) a TÓK-on a Gépteremben, csütörtökön (október 16.) pedig a Bárczin az A épületben a földszinti lépcső alatt lesz érvényesítés, míg a Lágymányosi Campuson péntektől (október 17.) jövő szerdáig (október 22.) az Északi tömb földszintjén szerezhetitek be az új matricákat hétköznapokon 9 és 17 óra között.

A BTK-n jövő héten hétfőtől szerdáig, vagyis október 20-22-ig tart az érvényesítő kampány, reggel 9-től délután 4-ig várnak a Karrierközpont munkatársai az A épület alagsorában található -123-as szobában.

Az ÁJK-n és a PPK-n idén nem lesz kari érvényesítés, de a Quaestura Irodában az őszi szünetben is normál nyitva tartás szerint, azaz hétfőn, kedden és csütörtökön 9-16, szerdán 13-20, pénteken 8-15 óra között, vagy postai úton lesz lehetőségetek a hosszabbításra. Ez esetben azonban érdemes időpontot foglalni, melyet itt tehettek meg.

Figyelem, érvényesítésre csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatóknak van lehetősége, illetve sérült vagy eltérő adatot tartalmazó diákigazolvány nem érvényesíthető.

Fontos, hogy a karokon csak állandó diákigazolványokat érvényesítenek, az A4-es formátumú “ideiglenes igazolás” csak a Quaestura Irodában hosszabbítható.

Kép: Eduline

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]