Változás a kollégiumi jelentkezés határidejében

Az alap-, mester- vagy osztatlan képzést idén megkezdők számára már elkezdődött a felvétel a kolikba.

Az ELTE Egyetemi Kollégium felvételt hirdet a 2014/2015-ös tanévre. A leendő elsőévesek 2014. augusztus 4. 10:00 órától tudnak jelentkezni a kollégiumi helyekre, a felvételi kérelmeket  2014. augusztus 13. 18:00 óráig kell leadni. Jelentkezni elektronikus úton, a Tanulmányi rendszeren, vagyis a Neptunon keresztül lehet. Amennyiben bármely dokumentum, vagy megadott adat javításra szorul, arra augusztus 14. 08:00 órától augusztus 16. 18:00 óráig van lehetőségAz eljárás eredményéről minden pályázó a tanulmányi rendszerben értesül augusztus 19-én. A jelentkezéshez többféle személyes adat szükséges: az űrlapon nyilatkoznotok kell saját szociális helyzetetekről, tanulmányi és sporteredményeitekről, illetve családtagjaitok státuszáról, keresetéről is.

A kérelmek elbírálása az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzata (KolHÖK) ügyrendje alapján történik. A kollégiumi diákbizottságok a felvételi eljárás során szúrópróbaszerűen bekérhetik az eredeti igazolásokat is!

Az esetleges elutasító döntés ellen a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságához lehet fellebbezni. A fellebbezés pontos módjáról a Kollégiumi Felvételi Bizottság az elutasító határozatban részletesen tájékoztatja az érintetteket.

Fontos! Azoknak is elsősként (elsős MA/MSc felvételi eljárásban) kell jelentkezniük a kollégiumi helyekért, akik az alapképzést is az ELTE-n végezték, és az első diploma megszerzéséig is kollégiumban laktak.

Amennyiben kérdésetek van a felvételi eljárással vagy az internetes rendszerrel  kapcsolatban, forduljatok az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzatához bizalommal a jelentkezes(kukac)kolhok(pont)elte(pont)hu címen, akik 24 órán belül segítséget nyújtanak bármiben.

Kép: bendrabuciai.ktu.lt

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]