Megérkezett: kapj magadra Te is egy ELTE-s pulcsit!

Melyik lány nem képzelte már el, hogy Sandra Dee hasonmásként Oxford University-s kardigánban szurkol az egyetemi focicsapatnak?

Ez a kellemes kis fantáziamozi most magyar szinkronnal végre megérkezett a vetítőterembe: Az 1635 pulcsi van olyan menő, mint a Grease.

Az ELTE Shopba – tekintettel a nagy népszerűségre – ismét érkeztek 1635-ös pulcsik, amit fiúk-lányok egyaránt viselhetnek. A trendi cuccok kék és sárga színekben, minden méretben kaphatóak, de csak korlátozott számban – összesen 50 darab találhat gazdára. Ha szeretnél egy igazán menő, ugyanakkor kényelmes és meleg ruhadarabot a ruhatáradba, vagy csak a fetisizmusodat elégítenéd ki, ne habozz! Az ELTE Shop honlapján válogathatsz a pulóverek között, és egyetlen kattintással meg is rendelheted a kiválasztott darabo(ka)t. A termékek ára is szívet melengető, ugyanis – mint minden ELTE Shop-os cucc ára – az egyetemisták sokszor nem is olyan tömött pénztárcájához szabottak. Használd ki a lehetőséget, feszíts Te is ELTE-s pulcsiban, hogy mindenki tudja, hova tartozol!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]