Pályázat: Adj arculatot a hallgatói tiltakozásoknak!

Kreatív ötleteid várjuk, melyek a tandíj ellenes tiltakozások jelképeivé válhatnak. A legnépszerűbb 3 munkát jutalmazzuk. Határidő: október 11.

Hétvégén nyilatkozatban fejezti ki aggodalmát a hallgatóság, mely a készülő felsőoktatási törvény finanszírozási, tanulmányi és képviseleti kérdéseire vonatkozik. Ne feledjük, pallosként lebeg több százezer fiatal felett a tandíj önköltség lehetősége is. Az ELTE 2010 decemberében 12 pontba szedve közreadta elvárásait, melynek a hétről-hétre kiszivárgó újabb koncepciók rendre nem tesznek eleget. 

Az ELTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata kreatív arculat pályázatot ír ki: Küldj olyan grafikát (és/vagy szlogent), mely szerves része lehet az ELTE-s, sőt akár az országos tiltakozási akcióknak! A három legnépszerűbb munka egyikét viszontláthatod plakátokon, transzparenseken, pólókon és videóklippekben is. Az ötlet a lényeg, küldj skiccet, mely lehet grafika, de akár kézi rajz is. Nézd meg az előző évek termését, találj ki logót vagy szimbólumot, esetleg teljes transzparens tervet. Több pályázattal is nevezhet egy személy!

Inspirációk (nem kötelező felhasználni):
tandíj
röghöz kötés
Hoffmann Rózsa
lánc
adóság
pénz 

Beküldési határidő: 2011. október 11. (kedd)

Leadás: emailben, kommunikacio (kukac) ehok.elte.hu. (Kérlek tüntesd fel EHA kódod is. Csak ELTE hallgatók jutalmazhatók!)

Díjazás:

I. helyezet: 20 000 Ft
II. helyezet: 10 000 Ft
III. helyezet: 5 000 Ft
Különdíj (szlogenért): 5 000 Ft 

 

Kérdéseddel keress bátran, várjuk ötleted!

Csörgics Mátyás
ELTE EHÖK közkapcsolati alelnök
(kommunikacio (kukac) ehok.elte.hu, 06 30 383 22555) 

 

Képek a korábbi évekről az ELTE HÖK Facebook oldalán!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]