XVIII. Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóverseny és Utcatánc

A Világjátékok alapítvány az előző évekhez hasonlóan, 2014. szeptember 6-án immár tizennyolcadik alkalommal rendezi meg, a már megszokott nagyszámú résztvevővel Budapest minden bizonnyal leglenyűgözőbb és leghangulatosabb utcai futóversenyét, a Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóversenyt.

A Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóverseny szervezői kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az előző évekhez hasonlóan a következő esemény is izgalmas, hangulatos és látványos rendezvény legyen, ezért, nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok és a családok minden tagjának közös részvételére nemcsak a futóversenyen, hanem azt megelőző színes programokon is. A rajt-cél helyszínen az esti hangulatot fényekkel és lézer showal színesítő színpadi bemutatók során, különböző dinamikus, utca táncokat bemutató, break, hip-hop és capuera táncosok és sportmozgásos (Rock’&’Roll) programok váltják egymást.

Helyszín: Budapest XIV. ker., Olof Palme sétány, Hősök tere, Városliget

Rajt (cél): Olof Palme ház előtt

Távok: Diák és wellness futás 3,2 km, Masters futás  7,3 km

Rajt időpontja: 2014. szeptember 6-án 20.00 
Kulturális program kezdete: 19.00

Előnevezés: Budapest V. ker., Curia u. 3.
vagy e-mailen az ejszakaifutas@gmail.com címen
Szeretettel várunk az immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő, varázslatos hangulatú Nyárbúcsúztató Éjszakai futásunkon.

A verseny útvonala: Olof Palme sétány, Városligeti körút, Hősök tere, Városligeti-tó, Kós Károly sétány.

A nagyszerű sorozat folytatódik, így idén újra együtt élvezhetjük a fényárban úszó Hősök tere hangulatát és az esti futás élményét a futók sokaságával.

Részletes információ: www.globalgames.hu