VI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája

2015. március 5-7. között hatodik alkalommal rendezi meg az ELTE és a BEAC a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája nevű teremfocitornát.

Idén a résztvevő csapatok közt először szerepelnek a Brassói Transilvania Egyetem (Erdély) és a Színház- es Filmművészeti Egyetem futsalosai. Visszatér a címvédő, háromszoros győztes Sepsiszentgyörgy csapata, Kolozsvárról két csapat is harcba száll majd, ahogy a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem és a Csiki Sapienta csapata is. Révkomáromból (Felvidék) a Selye János Egyetem, Szabadkáról (Vajdaság) a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, Beregszászról (Kárpátalja) pedig a II. Rákóczi Ferenc Magyar Főiskola hallgatói mérkőznek majd meg a tornán. A magyarországi csapatok közül a Pécsi Egyetem, a gödöllői Szent István Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Corvinus, a BME, a Színművészeti Egyetem és az ELTE futsalosai vesznek majd részt a VI. KEK-en.
Mezey Barna, az ELTE rektora ismét fővédnökként támogatja az ELTE EHÖK és a BEAC által szervezett versenyt. Idén először KEK Alumni tornát is rendeznek a szervezők.

Program