PPK Gólya7 2014

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy egy kifejezetten Nektek szervezett programkavalkád keretében megismerjétek azokat a helyeket, arcokat és gólyatársakat, akikkel együtt ugrotok majd fejest az egyetemista-lét legjavába!

HÉTFŐ (szeptember 1.)
Találkozó: ELTE TTK Lágymányosi Campus (XI. Pázmány Péter sétány 1/A épület – Északi Tömb, Északi bejárat)
A PPK HÖK elrepít Titeket a nagy felfedezések korába, és Ti is felfedezhetitek Budapest, és az egyetemi éveitek legfontosabb helyszíneit. A városi vetélkedő nemes küldetése ugyanis, hogy a PPK-s lét csomópontjai a lehető legemlékezetesebb első benyomást tehessék rátok.

KEDD (szeptember 2.)
Találkozó: Batthány tér, a metró feljárónál a parkban
Ezen a napon kerül megrendezésre a Hármashatár-hegyi móka, ami csak azért nem pályázik a „G7 legfunkybb programja” címre, mert teljesen felesleges lenne: a hírneve úgyis magáért beszél. A természet lágy ölén az éjszakába nyúló barangolás célja, hogy csapatoddal a túra állomásait teljesítve elérjétek a függetlenségeteket.

SZERDA (szeptember 3.)
Helyszín: H13, 1085 Budapest, Horánszky utca 13.
Ti is belekóstolhattok a PPK legújabb program sorozatába, a Pub Quiz-be! 4-5 fős csapatokat alkotva kamatoztathatod a “fölösleges” funfact tudásod. Ne aggódj, itt nincsenek kifejtős kérdések és nem büntetett, hanem díjazott a csapatmunka.

CSÜTÖRTÖK (szeptember 4.)
Helyszín: Margitsziget
Chill nap keretei között kipihenhetitek a heti fáradalmakat. A Margitszigeten a PPK testvérkara, a BME VIK társaságában nem fogtok unatkozni, hisz a vízipipa-füstös láblógatásig kalandos út vezet majd, miközben a sziget rejtelmei sorra tárulnak fel előttetek!

Helyszín: H13, 1085 Budapest, Horánszky utca 13.
Este, a hét megkoronázásként, újult erővel vághattok bele a szemeszter első PPK Kari bulijába! A megjelenés kötelező!

Készüljetek, mert felejthetetlen hét vár rátok!

Facebook: https://www.facebook.com/events/316253088548444/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular