Nyitási akció!- Szakkollégium éjszakája 2013.

Idén immár kilencedik alkalommal rendezi meg az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium szakmai-kulturális programját. November 14-én színes forgataggá változik az ELTE Lágymányosi Campusának alagsora, ahová minden TáTK-s és egyéb karokról érkező érdeklődőt szeretettel várnak.

A Szakkollégium Éjszakájának idei témája a társadalmi nyitottság lesz, ennek keretében a szervezők fel szeretnék hívni a figyelmet a nyitottság társadalmi, morális értékére.  A rendezvényen koncertek, kiállítások, szakmai előadások, beszélgetések, installációk, interaktív programok várják a résztvevőket, valamint a hazai civil szféra neves szereplői is képviseltetik magukat.

A Szakkollégium Éjszakájához kapcsolódóan az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium fotópályázatot hirdet „NYITÁSI AKCIÓ!” címen. Olyan pályamunkák jelentkezését várják, amelyek társadalmi üzenetet hordozó jelenséget örökítenek meg. A pályázatok beküldési határideje november 5. éjfél.

További részletek az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium honlapján, illetve az esemény Facebook-oldalán.

A programok ingyenesen látogathatók.