Novemberi Társas-Szerepjátékos Hétvége

Legfontosabb információk :
HELYSZÍN: ELTE Lágymányosi Campus Déli épület, Aréna
Rendezvény kezdete: november 8 (Péntek), 12:15
Társasjátékos nap vége: nov.8. 21:40
Éjszakai játék — nem lesz —
Szerepjátékos nap kezdete: nov.9. (Szombat), 10:00
Szerepjátékos nap vége: nov.9. 17:40

Főszervező: Dobos András

Vége van a nyárnak, hideg szelek járnak,
Nagy bánata van az IK egyik mentorának.
Egyedül ő ment be a mentorórájára,
mert az Arénában játszik az összes gólyája.

Reméljük, Ti ugyan nem hagytok ki órákat, de november 2. hétvégéjét is velünk töltitek majd!

A buli a jól bevált receptet követi majd :

Péntek délben átvesszük a Déli tömb Arénája feletti uralmat, hogy azt társasjátékokkal, és önfeledt kacajjal töltsük meg. A játékok közt az egészen egyszerűektől a közepesen összetetteken át egészen az egész napos, 40 oldalas szabálykönyvvel rendelkezők is találhatók, így mindenki talál majd magának kedvére valót.

Ha eddig a Beethoven volt a legbonyolultabb játék amit valaha próbáltál, akkor is szívesen látunk. Tapasztalt segítőink egész nap a rendelkezésetekre állnak, és minden kérdést megválaszolnak, valamint a játékok szabályát is röviden, érthetően elmagyarázzák, ha kéritek.

Ne féljetek attól, hogy nem lesz kivel játszani, hiszen rengetegen leszünk, és nagyon sokan keresnek majd játszópajtásokat.

A szombati napot ismét az egyetemen kezdjük majd el. Reggel 10-től indul a nap, amelyen leginkább a szerepjátékok kerülnek előtérbe. M.A.G.U.S, Vampire, vagy épp egy korábban sosem látott saját rendszer? Mindet lehetőségetek majd nyílik kipróbálni. Érdemes korán érkezni, hiszen ekkor kezdődik a party-k összeállítása és a karakterek megalkotása. Több party áll össze a helyszínen, így egyedül is abszolút megéri eljönni.

A kezdőktől a tapasztalt játékosokig mindenkit szeretettel várunk!

Facebook esemény