Magyar Egyetemi- és Főiskolai Vízilabda Bajnokság a Császár-Komjádi Uszodában!

A Semmelweis Egyetem két lelkes hallgatója a Magyar Egyetemi- és Főiskolai Sportszövetséggel (MEFS) és a Magyar Vízilabda Szövetséggel karöltve március 22-24 között rendezi meg az I. Magyar Egyetemi- és Főiskolai Vízilabda-bajnokságot. De mit is sejtet ez az impozáns név pontosan? Csak felsorolás jelleggel, a teljesség igénye nélkül:

– Dr. Faragó Tamás és a Magyar Vízilabda Szövetség pártfogásával és Prof. Dr. Szél Ágoston Rektor Úr fővédnökségével;

– Három napon keresztül miénk a vízilabda fellegváraként ismert Császár-Komjádi uszoda;

– A Faragó Tamás és több szakmai fórum által támogatott új szabályrendszer szerint kerül lebonyolításra a torna, mellyel talán a jövő pergősebb vízilabdájának első felnőtt kipróbálói lehetünk; kisebb pályán, kisebb labdával, sokkal gyorsabb módon zajlanának a mérkőzések, így az sem jelenthet problémát, ha régen voltál utoljára edzésen. Ha régóta benned van az érzés, hogy mégsem kellene elhagyni teljesen a vízilabdát, hiszen sok energiát fektettél bele, de eddig nem tudtad, hol is vethetnéd magad újra a habokba, íme, itt a lehetőség!

– Ünnepélyes megnyitóünnepség országos médiumok közvetítésével;

– Az elmaradhatatlan buli szombat este, több tucat felsőoktatási intézmény hallgatóinak részvételével, hogy legyen hol kimozogni a szombati szurkolás miatt felgyülemlett adrenalint;

Kikkel kell megvívni az első magyar egyetemi- és főiskolai bajnoki címért? Jöjjön egy névsorolvasás: Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE), Szegedi Tudományegyetem (SZTE), Esterházy Károly Főiskola (Eger), Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), Semmelweis Egyetem (SE), Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE), Károli Gáspár Református Egyetem (KRE), Debreceni Egyetem (DE), Pécsi Tudományegyetem (PTE), Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF).

Mindent egybevetve ez egy kiváló alkalom, hogy vízre szállj és mint az egyetem hivatalos csapatának tagja képviseld az ELTE-t! További információkért, illetve a jelentkezés kapcsán keresd Szabó Attilát, az egyetem kapcsolattartóját (kisuf@inf.elte.hu)!
Ha csak szurkolóként szeretnél több ezer hallgatóval együtt részt venni az eseményen, akkor figyeld a további üzeneteket, plakátokat!
kép forrás: semmelweis-egyetem.hu