LOSt Angeles, avagy a VI. Városismereti Csapatverseny

2011 tele óta minden évszakban megrendezzük Városismereti Csapatversenyünket Budapesten. A feladat, hogy a rajtban alkotott 3-4 fős csapatokban megismerjük a város egy szegletét, útközben rejtvényeket és fejtörőket megoldva. Megismerni egymást, a csapatot és magát a várost. Idén tavasszal LOSt ANGELES-t mutatjuk be Nektek Budapest egy még ismeretlen szegletében.

Röviden a szabályok: Szólt már városismereti verseny a gyorsaságról, a legtöbb pontról, az ügyességről, a hibátlanságról. De most, valami újszerű következik: Azt a Csapatot jutalmazzuk, aki a legpontosabb, a legprecízebb. Aki kellően be tudja osztani a rendelkezésre álló erőforrásokat: az időt, a távolságot, az ügyességet, a pihentagyat és az eszet is. A kihívás kellően komplikált – de a szabály egyszerű lesz, az eddigi legegyszerűbb!

Gyülekező és Rajt:
2013. április 7. 8:20-8:30
Ahol a Dráva a Dunába “torkollik” Budapesten a 13. kerületben.
Majd keresd a Jetis zászlót!

Nevezési díj:
Ezen a versenyen kérünk nevezési díjat a költségeink fedezésére. Nekünk ebből hasznunk nem lesz, és igyekeztünk a díjakat alacsonyan megállapítani, a minimális szinten, ami a verseny lebonyolításához feltétlenül szükséges.

Kredites hallgatóinknak ingyenes (0 Ft)
Diák:
ELTE hallgató, BEAC szakosztálytag 200 Ft
Külsős diák 400 Ft
Felnőtt:
Volt ELTE-s, ELTE-s dolgozó, BEAC tag 400 Ft
Abszolút külsős 600 Ft

Kötelező felszerelés:
Írótábla, toll
Budapest bérlet, vagy 2 vonaljegy

Ajánlott felszerelés:
fényképező
térkép
bögre

Részletek: http://tura.elte.hu/varosismereti

Jelentkezés: https://www.facebook.com/events/386553074766273/