Legyél te az OMHV arca!

Eljött a szorgalmi időszak vége és javában folynak a vizsgák, ha van pár szabad perced, ne felejtsd el kitölteni az OMHV-t, amivel értékelheted tanáraid munkáját és a kurzusaid minőségét!
Mivel számunkra nagyon fontosak a visszajelzések, azért hogy a jövőben még magasabb színvonalon folyjon az oktatás az ELTE-n, ezért a Te segítségedre is szükségünk van!

Idén a vizsgaidőszakban az összes karon megtalálod majd az OMHV standját, ahol lefényképezkedhetsz, a képek felkerülnek Facebook oldalunkra és a legtöbb lájkot összegyüjtők között értékes nyereményeket sorsolunk ki – például BEAC-os kondi,- és spinningbérleteket, amivel kieresztheted a gőzt a vizsgáid után, vagy ha egy kis változatosságra vágysz jelenlegi tanulmányaid mellett, ingyenesen vehetsz részt az ELTE Karrierközpont bármely képzésén.

Legyél Te az OMHV arca, és ösztönözz másokat is a kitöltésre!

Keresd a Karodon a standokat január 6. és 23. között 10:00 és 14:00 óra között az alábbi napokon:

2014. január 6., hétfő: ÁJK A épület (12:00-15:00)
2014. január 7., kedd: BTK
2014. január 8., szerda: BGGYK
2014. január 9., csütörtök: TÓK
2014. január 10., péntek: Lágymányos – Északi tömb
2014. január 13., hétfő: PPK Kazy
2014. január 14., kedd: ÁJK A épület
2014. január 15., szerda: BGGYK
2014. január 16., csütörtök: BTK
2014. január 17., péntek: Lágymányos – Északi tömb
2014. január 20., hétfő: PPK Kazy
2014. január 21., kedd: BTK
2014. január 22., szerda: Lágymányos – Déli tömb
2014. január 23., csütörtök: ÁJK A épület

Mi is az az OMHV?
Az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése egy kérdőív, amit minden félév vizsgaidőszakában a NEPTUN-ban lehet kitölteni, ennek segítségével visszajelzést adhatsz felvett kurzusaidról és értékelheted oktatóid munkáját.

Miért fontos, hogy kitöltsem a kérdőívet?
A minőségi oktatás megmaradása érdekében az ELTE számára kiemelten fontos, hogy megismerje az Egyetemen folyó képzéssel kapcsolatos véleményedet, ezért nagy figyelmet fordítunk az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésére. Oktatóid visszajelzést kaphatnak kurzusuk megítélésről, az Egyetem és a Karok pedig információhoz jutnak arról, hogy milyen véleményt alkottál a képzésről. Minél nagyobb a kérdőív kitöltöttsége, annál inkább hitelesebb és felhasználhatóbb a kérdőív által nyújtott információ.

Hol tudom kitölteni a kérdőívet?
A kérdőíveket a NEPTUN tanulmányi rendszer főmenüjének Ügyintézés menüpontjának Kérdőívek almenüpontjában tudod kitölteni. Arról, hogy még van kitöltetlen OMHV kérdőíved a tanulmányi rendszer belépéskor értesít is.

Meddig lehet kitölteni?
Az OMHV kérdőívet a vizsgaidőszak végéig van lehetőséged kitölteni, ami ebben a félévben 2014. január 30.

A kitöltéshez meg kell adnom a nevemet?
Nem, a kitöltés és az eredmények feldolgozása név nélkül, ANONIM módon történik.