Jubileumi Tájfutó Kupa

JUBILEUMI KUPA, 2012. MÁRCIUS 28. SZERDA DU. KÁPOSZTÁSMEGYER

Van egy többgenerációs nagycsalád, ahol kitüntetett helyet foglal el ez a sportág. 50 év leforgása alatt 40 családtag választotta rövidebb-hosszabb időre ezt a versenyformát.  Ezt a versenyt abból az alkalomból szervezzük, hogy a Hegedüs család első tájfutója (Aletta) 50 éve vett részt az első BEAC háziversenyén (1962. március Kakukk-hegy). A szakosztály vezetője, Hegedüs András is 50 éve kezdte az élethosszig tartó életformát, a tájfutást.

Káposztásmegyeren, a Farkas-erdőben várjuk azokat, akik szabadidejüket szívesen töltik a természetben.  A tavaszi időpont lehetővé teszi, hogy a terep egyik izgalmas, de nyáron járhatatlan részét felavassuk, ehhez most új térkép készült. Vendéglátónk a Babits Gimnázium (1046. Budapest, Tóth Aladár u. 16-18), ahol kényelmes körülmények között vehetjük igénybe az öltözőket. Megközelítés: BKV: A 20E busz “Művelődési Központ” megállójától É-ra 300 m, 126-os és 126A busz “Gimnázium” megállójától K-re 100 m. Jelentkezés: 15:00-18:00 között, pályazárás 19:00 (napnyugta: 19:07).
Minden indulónak meglepetést is tartogatunk. ELTE-s hallgatók és oktatók a versenyen ingyen indulhatnak.
Pályakitűző: Hegedüs András

Várjuk minden csatlakozni vágyó ELTE-s jelentkezését, a sportághoz kapcsolódó kérdésekkel keresd Hajas Csillát, aki majd a helyszínen is nagy szeretettel vár téged, részvételi szándékod kérlek (lehetőleg március 27-ig) jelezd a sila@inf.elte.hu e-mail címen. További információk: http://people.inf.elte.hu/sila/tajfutas/