Eötvös Emléktúra

Szeretnéd az őszt egy sportos, de egyben mókás, laza programmal kezdeni? Egy igazán vidám és izgága baráti közösséget keresel magadnak? Szeretnéd hallani, hogy hangzik a BEAC-os túrázók méltán híres köszönése immár negyven éve? Vagy csak szeretnéd tudni, hogy egyáltalán merre vannak a Biai-hegyek? Nos, ha a válaszod bármelyik kérdésre is igen, akkor szeptember 16-án csatlakozz az ELTE-BEAC Természetjáró Szakosztály túrájához, mely teljesen kezdőknek és haladóknak egyaránt nagy élmény lesz, ezt garantáljuk!

A kb. 13 km-es útvonalunk a Biai-hegyeket járja körül. Ez az a túra minden félévben, melyre szakosztályunk apraja-nagyja el szokott jönni: hallgatók, oktatók, alumni tagjaink, na és néhány külsős tagunk is, akik szerint mi vagyunk Budapest legjobb fej túracsapata :). A közös barangolás közben mesélünk neked egész éves programunkról, a BEAC-ról, az ELTE sportéletéről, és mindenről, amire kíváncsi vagy! Ha életmódot akarsz váltani, ha szabadidős programokat keresel, vagy ha megszállottan szereted róni a kilométereket, egyaránt meg fogod találni a társakat hozzá csapatunkban. Első lépésben a dolgod csupán annyi, hogy szeptember 16-én velünk tartasz! MOZDULJ VELÜNK!

Szeretnéd tudni, hogy miért Eötvös Emléktúra az Eötvös Emléktúra? Itt a titok!

Találkozó pestieknek:
8:15, Keleti-pályaudvar, főbejárat, Jetis zászló
Vonat indul: 8:38 (Győr-Szombathely felé)

Találkozó budaiaknak:
8:35, Kelenföld, pályaudvar előtt
Vonat továbbindul: 8:52 (Győr-Szombathely felé)

Helyszínen (akik autóval érkeznének):
8:45, Biatorbágy vasútállomás
Vonat érkezik: 9:03.

Ha előre jelzed részvételi szándékod, segíted szervezési munkánkat, és mi is tudunk neked információkat küldeni, hogy az egyes csatlakozási pontokon kit keress.
Jelentkezni és a részletekről érdeklődni lehet Turi Zsoltnál: +36 30 4613931 vagy tuzraai kukac inf.elte.hu

Az esemény facebook oldala: http://www.facebook.com/events/343372102423886/