ELTE-ÁJK Instruktor Kör & KRE-ÁJK HÖK & BOOM Szerda presents: ♥♥♥♥♥ DR. VALENTIN ♥♥♥♥♥

!!! ÉJFÉLTŐL VALENTIN NAP !!!

*** A DJ pultokban D&K és Jabin ***

— Budapest első számú Valentin napi partyja —

*** Csak erre az éjjelre: az ország legnagyobb és legszebb csokoládé szökőkútja egyenesen Miskolcról ***

— Egy mázsa gyümölcs —-> kiwi, banán, mandarin, alma, szőlő, ananász, pillecukor, ostya

*** 30 KG FORRÓ BELGA CSOKOLÁDÉ ***500 FŐRE ELEGENDŐ KÉSZLET

-éjféltől TOMBOLA —-> főnyeremény egy vadonatúj, független, felső kategóriás Black Berry mobiltelefon—> 50.000.- értékű csomag a Bónusz Brigád támogatásával

-00:00–->párkereső játék, a Cupido offenzíva—–> 600 darab meglepetés sütemény Hölgyeknek és Uraknak———-> első 10 fő másnap együtt csúszik az ELTE JEGES ESTRE——–> első 10 pár együtt bulizik a BOOM VIP jegyekkel az egész szemeszterben

ENTER: elővételben: 600.-
helyszínen diákkal: 800.-
külsős: 1000.-

Dress Code: ♥lovely-sexy-sweetie♥

ITALAKCIÓK: ♥Whisky-cola: 690.-♥
♥roséfröccs: 250.-♥
♥sör: 430.-♥
♥Cosmopolitan: 890.-♥

…..éjfélkor lemegy a zene, felerősödnek a fények és a hostesseink körbejárnak egy kosárral, hogy minden hölgyet és urat megkínáljanak egy kis meglepetéssel. Ezt követően gyorsan keresd meg a párod, mert 00:30-kor az első 10 párt nyereményekkel jutalmazzuk!
VIP-BOOM belépők május végéig! Lehet, hogy minden partyra együtt mentek??? Sőt, másnap talán már együtt csúsznátok az ELTE JEGES ESTRE, a tél legsikamlósabb éjjelére? Nem gond! Ha gyorsak lesztek, az első 10 ember arra is a vendégünk! És mire mééééééééééééééééééééggggg?????

Nah, ez majd ott kiderül…

” Azt szeretnénk, ha egy maradandó partyban lenne részetek február 13-ról 14-re virradóan. Gyertek el, ez most ott lesz! ”

K.P. főszervező, Elte-ájk

” Ez az Instruktori Kör és a KRE-ÁJK HÖK első – de nem utolsó – közös rendezvénye. A buli szervezése során törekedtünk a fiatalos stílus és a jogászi elegancia ötvözésére. Szerintünk sikerült, és reméljük hagyományt teremtünk ezzel! 13-án találkozunk a Dobozban! ;-)”

M. B. szervező – Kre-ájk

“Nagyon örülünk neki, hogy a BOOM Szerda résztvevői között köszönthetjük az ELTE ÁJK és a KRE ÁJK hallgatóit! Különösen azért is, mert a BOOM PARTY alapítói maguk is jogászok! 🙂 BOOM Szerda @ Minden szerdán a Dobozban!”

H. P. szervező – BOOM Szerda

https://www.facebook.com/events/418689941542163/?ref=2