Bibó szafari

A Bibó felvételi eljárásának integráns részét képező esténket, azaz a BIBÓ SZAFARIT idén is megrendezzük!

A Szafari lényege, hogy Ti, jelentkezők betekintsetek a Ménesi út 12. szám alatt található kollégiumunkba, megnézzétek, hogy hogyan élünk, és találkozzatok bibósokkal (,akik között akár egy-két ismerős is felbukkanhat!)

A Szafari azonban idén rendhagyó módon egy kötetlen beszélgetéssel kezdődik majd: A témánkat mindenki ismerheti, hiszen a mára már világszerte ismertté vált George R. R. Martin tollából származó Song of Ice and Fire c. regényciklus és az azt feldolgozó Game of Thrones filmsorozatban felmerült és jövőben felmerülő közjogi-politikai helyzetei kerülnek elemzésre. Hogyan alakult eddig, és milyen lehetséges kifutása van a Trónok Harca történetének? Mindezt szigorúan közjogi-politikai szemüvegen keresztül elemezgetjük vendégeinkkel.

Akik pedig tolmácsolják Nektek az érdekességeket, azaz a Szafari vendégei:

dr. Hoffman István az ELTE ÁJK Közigazgatási Jogi Tanszékének adjunktusa,

valamint

dr. Tóth Csaba a Politikatudományi Intézet adjunktusa és a Republikon intézet stratégiai oktatója.

A beszélgetés után bemutatjuk Nektek a Bibó épületét, megmutatjuk a kultikus helyszíneinket, és nem utolsó sorban, a Felvételi Bizottság is bemutatkozik. Az estét egy szolid sörözéssel zárjuk.

Várunk mindenkit szeretettel!
Tekintettel arra, hogy rendhagyó módon vendégeink is lesznek, kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy lehetőleg pontosan érkezzen! (Természetesen ez csak kívánalom, később is csatlakozhattok bátran!)

Facebook esemény