Asztaliteniszmérkőzés Nagy Szabolcs emlékére

Az ELTE-BEAC Asztalitenisz Szakosztálya egy házimérkőzés keretében emlékezik meg Nagy Szabolcs sporttársunkról halálának harmad éves évfordulóján. Az emlékversenyre minden kedves sporttársat sok szeretettel várnak.

“Szabi tragikus és váratlan halála szakosztályunkat és egyesületünket is nagyon megrázta. Egy idős sporttárs elvesztése is nagyon nehéz, egy 25 éves fiatal sporttársé azonban szinte feldolgozhatatlan. Úgy gondoljuk, Szabi mégis annak örülne a legjobban, ha láthatná, hogy a  BEAC-os sporttársak oly módon emlékeznek meg róla, mely számára is mindig a legfontosabb volt: közös sporttal és játékkal a BEAC színeiben.

Nagy Szabolcs (Lengyeltóti, 1985.02.07.- Budapest, 2010.11.04.) 2009-ben térképészként végzett az ELTE Informatikai karán. A diploma megszerzése után térinformatikusként helyezkedett el a Magyar Állami Földtani Intézetnél. Munkáját nagyon szerette, mindig örömmel és élvezettel mesélt róla. Gyerekkora óta rajongója volt a természetnek, szerette a sportot és mindent, ami mozgásra adott lehetőséget. A BEAC Asztalitenisz Szakosztályának meghatározó egyénisége és játékosa volt. Csapatbajnoki mérkőzésen lett rosszul, sajnos a gyorsan kiérkező orvosi segítség sem tudta megmenteni az életét. Vidám, nyitott természetét mindenki nagyon szerette. Szabi mindnyájunknak – családjának, barátainak, csapattársainak – örökké hiányozni fog.”

Az esemény fővédnöke: Dr. Hunyadvári László, az ELTE volt rektorhelyettese, az asztalitenisz szakosztály tanárelnöke

Részvételi szándékotokat kérjük, jelezzétek a dobosypeter@gmail.com e-mail címen.

Időpont: 2013. november 8., 15:00 (előzetes regisztráció 14 órától).

Bátran csatlakozzanak olyan sporttársak is, akik kevésbé jártasak az asztaliteniszben.

Itt tényleg a részvétel és a közös megemlékezés a fontos.