ELTE Gólyabál – Videó

Megrendezésre került az év utolsó gólyabálja, négy kar szervezésében. Ha kíváncsiak vagytok, milyen volt a gólyabál-sorozat szezonzáró bulija, illetve kik várták különösen ezt az eseményt, kattintsatok tovább!

Február 10-én tartották meg az ELTE Gólyabált a BTK, az IK, a TÁTK és a TÓK szervezésében a MOM Sportcsarnokban. Az idei gólyabál különleges volt a BTK-s másodéves hallgatók számára, mivel tavaly nem sikerült megszervezni a gólyabált. Így idén ők is a gólyák lelkesedésével, de egy másodéves tapasztalatával élhették át ezt az élményt.

A bált a gólyák keringője nyitotta meg, azután a dékáni köszöntők következtek, majd az előadóké lett a főszerep. Többek között a Kelemen Kabátban és a Brains szolgáltatta a talpalávalót, de rajtuk kívül még Metzker Vikire, Peter Jabinra és Juhász Lacira is lehetett táncolni.

Ha megnézitek videónkat, kiderül, hogyan vették az akadályokat a gólyák első vizsgaidőszakuk alatt, mely fellépőknek örültek volna még (Tupac), és hogy ki Majka legnagyobb rajongója. Tartsatok velünk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]